valuta:

Terrapin Low Profile Fodral iPhone 4/4s - Lila - 9585976

  • Artikelnr: 9585976
  • 612 antal i lager

389.94kr  116.75kr
Spara: 70% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.92   reviews [164]

Produktnummer: 9585976

Ett snyggt lila fodral från brittiska Terrapin till iPhone 4/4s. Fodralet är utav low profile-modell vilket gör att telefonen behåller sin slimmade design.

Detta plånboksfodral från Terrapin är designat för att vara så tunt som möjligt. Detta så att din iPhone 4/4s inte blir klumpigare än nödvändigt med fodralet installerat. Fodralet är också designat för att fungera som en plånbok, detta har man gjort genom att tillföra plats för kort inuti fodralet.

När man på Terrapin utvecklade detta fodral så hade man flera saker i åtanke, dels att det skulle vara mycket praktiskt men även att det skulle se bra ut och vara tunt. För att uppnå alla dessa punkter designade man fodralet utifrån hur man normalt använder sin telefon. Man har gjort öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner, detta så att man aldrig skall behöva ta av fodralet från sin iPhone 4/4s. Man installerade kortplatser så att fodralet kunde användas som plånbok och man gjorde allt för att det skulle vara så tunt som möjligt för att på så vis inte göra din iPhone 4/4s klumpigare än nödvändigt.

Detta Terrapin-fodral är också designat för att fungera som ett ställ, detta gör att man enkelt kan ställa ifrån sig sin iPhone 4/4s när man exempelvis vill kolla på youtube-klipp eller ringa videosamtal.

Egenskaper:
- Plånboksfodral till iPhone 4/4s från Terrapin.
- Plats för kort.
- Stängs/öppnas med ett smidigt magnetlås.
- Kan även användas som ställ så att man slipper hålla i telefonen.
- Din iPhone 4/4s fästs i ett smidigt höljde inuti fodralet.

Märke: Terrapin.
Material: Kvalitativt Konstläder.
Passar: iPhone 4/4s.
Färg: Lila.

Terrapin Low Profile Fodral iPhone 4/4s - Lila - 9585976


button-top.png