valuta:

YAMAHA Hörlur EPH-W32 Bluetooth In-Ear Mic - VÄLJ FÄRG - 7812620

  • Artikelnr: 7812620
  • 996 antal i lager

1,299.95kr  902.87kr
Spara: 31% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.77   reviews [103]

Produktnummer: 7812620

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Specifikation
Färg: Svart, Blå, Guld
Mikrofon: Ja
Anslutning: 3,5mm jack
Trådlös: Ja
Impedans: 16 Ohm
Trådlös teknik: Bluetooth, Multipoint
Känslighet i dB: 99

Trådlöst
Attraktiv design med högblank finish. Upplev större, varmare ljud med det nyutvecklade 8mm elementet och sound-tuning röret.

Bluetooth® för högkvalitativ trådlös ljuduppspelning och handsfree-samtal
Med Bluetooth-funktionen på EPH-W32 kan du njuta av din musik trådlöst när den är ansluten till en Bluetooth-kompatibel smartphone eller mobiltelefon. Med aptX® kan du njuta ännu högre ljudkvalitet. Grundläggande kontroll av musik som uppspelning och stopp. Du kan plocka upp telefonsamtal, och tala i telefon trådlöst. Vad mer, multi-pairing med upp till åtta registrerade enheter. Multi-point anslutning med två enheter anslutna samtidigt så att du bekvämt och enkelt kan använda och ansluta olika enheter inom eller utanför hemmet.

Nyutvecklat 8mm (3/8 ") element med imponerande basåtergivning och klart mellanregister.
EPH-32-serien är utrustad med Yamahas nyutvecklade 8mm (3/8 ") element. Dessa element är försedda med en kraftfull neodymiummagnet. Det ger hörlurarna förmågan att leverera ett kraftfullt basljud oavsett volymnivå och trots sin kompakta storlek. Höljet, som bygger på samma grundstruktur och samma material som Yamahas avancerade EPH modeller, är utformad för att ge bra ljudkvalitet. EPH-32-serien hörlurar levererar en total musikupplevelse, precis en sådan upplevelse som du kan förvänta dig från en musikinstrument tillverkare såsom Yamaha.

Räfflade öronsnäckor med utmärkt passform och hög ljudkvalitet
Öronpropparna är tillverkade av två typer av kiselmaterial - en hård och en mjuk. Ljudpassagesektion som använder hårda kisel kombinerar flexibilitet och styrka. Den behåller sin form även när de sätts in i öronen och passar perfekt till formen av hörselgången. Förutom att skapa en bekväm passform, förhindrar de ljudläckage som kan försämra ljudkvaliteten.

Välj den stil som passar dig bäst
Tack vare sin kompakta storlek, är EPH-32 bekväm att bära. Yamahas ”2-Way Ear Supporter” gör att hörlurarna kan bäras på två olika sätt - antingen med sladden över örat för en säkrare fast position eller i den vanliga vägen där sladden passerar genom botten på luren. 2-Way Ear Supporter är tillverkad av ett flexibelt material, vilket garanterar en perfekt passform i hörselgången, så att du kan lyssna på musik bekvämt och bekymmersfritt.

Räfflade sladdar ger mindre trassel
Ytan av sladden är räfflad för att minska friktionen. Detta minskar risken att sladden trasslar sig. Det ger också ett bättre ljud genom att minska friktionsbuller genom sladden.

Enkel design i hög finish
EPH-32-serien kännetecknas av en enkel design. Endast Yamahas distinkta stämgaffel logotyp på den yttre platta sidan. Varje modell har en elegant och högkvalitativ yta. Välj mellan tre snygga färger.

YAMAHA Hörlur EPH-W32 Bluetooth In-Ear Mic - VÄLJ FÄRG! - 7812620


button-top.png