valuta:

YAMAHA Hörlur EPH-W22 Bluetooth In-Ear Vit Mic - 7812493

  • Artikelnr: 7812493
  • 791 antal i lager

1,299.95kr  977.34kr
Spara: 25% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.85   reviews [184]

Produktnummer: 7812493

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Specifikationer
Färg: Vit
Mikrofon: Ja
Anslutning: 3,5mm jack
Trådlös: Ja
Impedans: 16 Ohm
Trådlös teknik: Bluetooth, Multipoint
Känslighet i dB: 98
Element: 8.5 mm

Trådlöst
En enkelt design som passar som sitter skönt i örat. Med Yamahas nyutvecklade 8mm (3/8”) element får du en kraftfull bas och fantastisk lyssningsupplevelse.

Bluetooth® för högkvalitativ trådlös ljuduppspelning och handsfree-samtal
Med Bluetooth-funktionen på EPH-W22 kan du njuta av din musik trådlöst när den är ansluten till en Bluetooth-kompatibel smartphone eller mobiltelefon. Med aptX® kan du njuta ännu högre ljudkvalitet. Grundläggande kontroll av musik som uppspelning och stopp. Du kan plocka upp telefonsamtal, och tala i telefon trådlöst. Vad mer, multi-pairing med upp till åtta registrerade enheter. Man kan ansluta två enheter samtidigt så att du bekvämt och enkelt kan använda och växla mellan dina olika enheter inom eller utanför hemmet.

Nytt 8mm element och med ett hölje som fångar kraften och energin i bas registret
EPH-22-serien är utrustad med Yamahas nyutvecklade 8mm (3/8 ") element. Dessa element är försedda med en kraftfull neodymiummagnet. Det ger hörlurarna förmågan att leverera ett kraftfullt basljud oavsett volymnivå och trots sin kompakta storlek. Höljet, som bygger på samma grundstruktur och samma material som Yamahas avancerade EPH modeller, är utformad för att ge bra ljudkvalitet. EPH-22-serien hörlurar levererar en total musikupplevelse, precis en sådan upplevelse som du kan förvänta dig från en musikinstrument tillverkare såsom Yamaha.

Räfflade öronsnäckor med utmärkt passform och hög ljudkvalitet
Öron propparna är tillverkade av två typer av silikon material - en hård och en mjuk. Ljudpassagesektion som använder hårda kisel kombinerar flexibilitet och styrka. Den behåller sin form även när de sätts in i öronen och passar perfekt till formen av hörselgången. Förutom att skapa en bekväm passform, förhindrar de ljudläckage som kan försämra ljudkvaliteten.

Enkel desing och i läckra färger
EPH-22-serien kännetecknas av en enkel design. Yamahas distinkta stämgaffel logotyp sitter snyggt på den yttre platta sidan. Varje modell har en elegant och högkvalitativ yta. Välj mellan tre snygga färger.

Välj den stil som passar dig bäst
Tack vare sin kompakta storlek, är EPH-22 bekväm att bära. Yamahas ”2-Way Ear Supporter” gör att hörlurarna kan bäras på två olika sätt - antingen med sladden över örat för en säkrare fast position eller i den vanliga vägen där sladden passerar genom botten på luren. 2-Way Ear Supporter är tillverkad av ett flexibelt material, vilket garanterar en perfekt passform i hörselgången, så att du kan lyssna på musik bekvämt och bekymmersfritt.

YAMAHA Hörlur EPH-W22 Bluetooth In-Ear Vit Mic - 7812493


button-top.png