valuta:

YAMAHA Hörlur EPH-RS01 In-Ear Blå Sport Mic - 7812679

  • Artikelnr: 7812679
  • 931 antal i lager

649.75kr  454.34kr
Spara: 30% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.93   reviews [221]

Produktnummer: 7812679

Om produkten är plomberad inkluderas den ej av ångerrätten vid bruten plombering.

Specifikation
Färg: Blå
Mikrofon: Ja
Sport och träning: Ja
Anslutning: 3,5mm jack
Impedans: 16 Ohm
Känslighet i dB: 96
Element: 8.5 mm
Kompatibel med iPod, iPhone, iPad & android.

Med fjärrkontroll och mikrofon
Tuff mot svett och vatten. Dessa sportlurar som låter lika bra som de är bekväma.

Öron "clips" för en bekvämare träning
Med Yamahas sportmodell EPH-RS01 följer det med ett "clips" som hjälper till att hålla hörlurarna säkert på plats medan du springer eller tränar. Även när du tränar under en längre tid känns lurarna lätta och bekväma att ha på sig - så att du kan fokusera på träningen.

Byggda för att klara svett och vatten
Dessa hörlurar är behandlade med en "film" speciellt framtagen för att stöta bort vätskor. Detta för att svett och vatten inte skall komma in och skada dina lurar. Du kan ha full fokus på träningen och låta musiken ge dig energi. Fjärrkontrollen till EPH-RS01 har inte denna skyddande film.

Nytt 8mm (3/8") element och med ett hölje som fångar kraften och energin i bas registret
EPH-RS01 är utrustad med Yamahas nyutvecklade 8mm (3/8 ") element. Dessa element är försedda med en kraftfull neodymiummagnet. Det ger hörlurarna förmågan att leverera ett kraftfullt basljud oavsett volymnivå och trots sin kompakta storlek. Höljet, som bygger på samma grundstruktur och samma material som Yamahas avancerade EPH modeller, är utformad för att ge bra ljudkvalitet. EPH-RS01 hörlurar levererar en total musikupplevelse, precis en sådan upplevelse som du kan förvänta dig från en musikinstrument tillverkare såsom Yamaha.

Färger som matchar sportmodet
EPH-RS01 har försetts med färger som matchar sportmodet. De har en enkel design. Yamahas distinkta stämgaffel logotyp sitter snyggt på den yttre platta sidan. Varje modell har en elegant och högkvalitativ yta. Välj mellan två snygga färger.

Med fjärrkontrollen kan du styra funktioner och ta emot samtal på båda iOS och Android-enheter
EPH-RS01 levereras med en fjärrkontroll på den 1,2 meter långa kabeln som gör att du enkelt kan ta emot samtal på en ansluten iOS eller Android-enhet. Uppspelning och stopp kan styras genom att trycka på en enda knapp, och volymen kan justeras exakt med en analog volymregulator.

*Vissa funktioner på fjärrkontrollen kanske inte fungerar helt på alla smartphones/tablets

YAMAHA Hörlur EPH-RS01 In-Ear Blå Sport Mic - 7812679


button-top.png